Ett litet smakprov från

lördagens rep. Inte så trevlig akustik i övningslokalen men som sagt, ett smakprov.



Första låten, min Ballad: Camilla på tvärflöjt, jag på low whistle och Britta på piano.
Sång av Maria, Carro, Matilda, Britta och mig själv, Erica var tyvärr sjuk, och Camilla på tvärflöjt.

/Maria

Mailat skolan om underlag till

affischer. Hoppas att de hjälper mig att fixa fina affischer som jag kan tapetsera med... å andra sidan skulle de inte vilja göra det så gör jag mina affischer själv, värre än så är det inte.

/Maria

Sång- och flöjtrep

Idag har vi träffats för vårt andra rep. Det gick lika bra som det första. Alla känner sig taggade och tycker att det är kul och ingen är gladare än jag.
Nästa rep går av stapeln nästa lördag och så ska vi vara i Västlands kyrka och känna på akustiken. Det är verkligen helt annat när tonerna från flöjterna "hänger kvar". Flöjt blir nästan magiskt i Västland.

Passade på att spela in lite av repet... får se om jag slänger ut nått.

/Maria

Övergiven

Min bror, Anders, som tidigare lovat att hjälpa mig med att spela upp projektionerna har fått ett viktigt jobb just den veckan så nu sitter jag här och funderar hur jag ska lösa problemet.

Annars har jag rätt bra koll på projektionerna. Det kommer inte att bli en projektion till varje låt utan till några utvalda.

Idag har jag kontaktat en förening i Gävle som heter IDKA (Institutet för digitala konstarter), jag får se om jag får något svar från dem.

Jag har lite problem hur jag ska lösa projektionerna för tillfället. Antingen en "vanlig" kontorsprojektor och duk eller en projektor med bra "skjut" så att jag kan projicera i kyrktaket.

http://www.kultur-online.net/files/exhibition/03_236.jpg

/Maria

RSS 2.0