Dagens arbete

Idag har jag jobbat med att snygga upp arren till Jag unnar dig ändå allt gott, Kristallen den fina och Det underbara bältet. Jag har även jobbat med körstämmor och en flöjtstämma till Sometimes it's too hard. Har börjat titta på hur jag ska kunna göra ett körarr till Tillys sång... ska försöka konvertera mitt arr för stråkkvartett till fyra stämmor för lika röster.

Nu längtar jag bara efter att bli frisk från förkylningen så att jag kan sjunga in alla arr och se om de funkar som jag har tänkt.

/Maria

Ballad för tvärflöjt och low whistle

Har skrivit och arrat en ballad för tvärflöjt och low whistle i D-dur. Kompet blir antingen piano eller gitarr.
Jag är verkligen nöjd med den. Spelade den för min dotter och hon tyckte att det "lät som jag". Det är ett gott betyg, tycker jag, att jag har min egen "ton" i det jag gör.

/Maria

Västlands Kyrka

Igår var jag till Västlands kyrka för att öva på orgeln. Passade på att ta en bild på kyrkorumet från läktaren.



Om det så kommer att komma två personer till min examenskonsert kommer jag att njuta varje sekund av att sjunga och spela i den här kyrkan.

/Maria

Några nya arr

till folksångensemblen har jag lyckats knåpa ihop. Ska försöka sjunga in dem när jag blir frisk.

  • Jag unnar dig ändå allt gott (som börjar med ett tvåstämmigt flöjtarr och sedan fortsätter med 3 stämmig sång) där jag även skrivit en extra vers.
  • Kristallen den fina, den gamla trotjänaren i nya kläder.
Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha just dessa men det lutar åt det och även "Det underbara bältet" som jag arrade tidigare i höstas.

/Maria

Tvärflöjtist

Camilla Gunnarsson kommer att hjälpa mig på tvärflöjt. Blir snyggt med low whistle och tvärflöjt, gitarr och piano.

/Maria

RSS 2.0